Realisatie: TiDi Graphics

Waarom een diƫtist?

Heeft u vragen over voeding of moet u een dieet volgen op advies van uw arts? Hiervoor kunt u terecht bij de diëtisten van ZorgSaam. De diëtist is de deskundige voor uw voedingsadvies of dieet.

Bij een aantal ziektes en aandoeningen zullen artsen standaard verwijzen naar een diëtist. Een deskundige blik op uw voedingsgewoonten is dan noodzakelijk, bijvoorbeeld bij diabetes, nierziekten of overgewicht.

Als u vragen heeft over gezonde voeding in het algemeen kunt u op eigen initiatief advies inwinnen bij een diëtist. Bijvoorbeeld als u zwanger bent of als u intensief sport. Soms kan zo’n vraag telefonisch worden beantwoord. Kan dat niet, dan wordt een afspraak met u gemaakt.

Op aanvraag geven de diëtisten van ZorgSaam ook groepsvoorlichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gastlessen op de basisschool, ouderavonden, voorlichtingen voor (patiënten)verenigingen enzovoort. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de diëtist.

De diëtisten van ZorgSaam bieden een volledig basispakket en zijn daarnaast gespecialiseerd in een breed palet zoals: eetstoornissen, voedselovergevoeligheid, diabetes, overgewicht, kinderdiëtetiek.